Вижте защо Джулия Робъртс не се снима гола във филми 12 януари, 2024

Джулия Робъртс позира за новия брой на британския Vogue. Американската суперзвезда  даде и интервю, пред сценариста Ричард Къртис, в което разказа за кариерата си. Петдесет и шест годишната актриса разкри, наред с други неща, защо не е заснела филмова сцена, в която е гола. Робъртс не се съблече пред камерите дори за ролята на проститутка в "Хубава жена".

"Знаете ли, никога не трябва да критикувате избора на другите хора. Аз реших да не се събличам във филми", казва актрисата и добавя, че иска да помогне на други жени, които се чувстват под натиск и смятат, че са длъжни да се събличат пред камерите.

На въпроса дали някога би се замислила дали да се снима гола във филм, актрисата отговаря: "Не се занимавам с това. Аз, като майка на три деца, не мога да си позволя да разсъждавам по този начин."

В интервюто Робъртс също така признава, че през 1999 г. почти се е отказала да снима филма "Нотинг Хил".

"Беше ми толкова неудобно. Искам да кажа, че сме говорили за това толкова много пъти, но почти не участвах, защото беше... много неловко. Дори не знаех как да изиграя този човек", сподели Джулия, която се превъплъщава в образа на Анна Скот във филма. Тя си спомня също, че е имала проблем с костюмите, които е трябвало да носи във филма, и в крайна сметка е изпратила шофьор да вземе дрехи от гардероба ѝ.

Робъртс е омъжена за оператора Дени Модър от 2002 г. насам. През 2004 г. на двойката се раждат близнаците - Хейзъл и Финиъс, а три години по-късно и син - Хенри.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини