Никол Шерцингер ще направи своя дебют на Бродуей 05 януари, 2024

Никол Шерцингер ще направи своя дебют на Бродуей в мюзикъла "Сънсет булевард". 45-годишната изпълнителка ще бъде в ролята на Норма Дезмънд в постановка на Бродуей на мюзикъла „Сънсет булевард“ на Андрю Лойд Уебър, режисиран от Джейми Лойд.

Шерцингер играе ролята на Норма във версията на мюзикъла в Уест Енд в Лондон. Освен Шерцингер, нейните колеги от Уест Енд Том Франсис и Грейс Ходжет-Янг, както и носителят на наградата Оливие Дейвид Такстън, ще се присъединят към нея на сцената на Бродуей.

Мюзикълът започна представления в Лондон миналия септември. Той получи одобрението на критиците и The New York Times похвали "представянето, определящо кариерата" на Шерцингер.

"Сънсет булевард", базиран на черната комедия на Били Уайлдър от 1950 г., разказва историята на Норма, избледняла звезда от ерата на немия екран, която живее в миналото в имението си на Сънсет булевард.

Шерцингер имаше шанс да участва във възраждането на Бродуей на Котките на Лойд Уебър през 2016 г. като Гризабела, но тя се оттегли в последния момент. Тя беше заменена от победителката от X Factor Леона Луис. Певицата изигра Гризабела в лондонската продукция на шоуто.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини