Lil Nas X се готви за „най-голямото завръщане на всички времена“ 04 януари, 2024

Lil Nas X се готви за „най-голямото завръщане на всички времена“. Хитмейкърът разкри, че ще започне нова музикална ера със сингъл и музикален видеоклип следващата седмица. 

„Наистина ще направя най-великото завръщане на всички времена. Надявам се, че сте готови за следващата седмица“, написа в Туитър Lil Nas X само часове след като сподели снимка с PinkPantheress.

Сингълът ще излезе в петък, 12 януари. Lil Nax също имаше какво да каже на хейтърите, които реагираха на това, че пуска нова музика.

„Обичам този постоянен цикъл, който се случва около мен“, пише той. "когато започнах да правя музика, всички ми казаха, че съм просто поредният рапър в Twitter. Тогава направих най-голямата песен на всички времена. Всички ме нарекоха чудо. След това пуснах един от най-стриймваните албуми за годината с 3 топ 5 хита . сега казвате, че моите нови неща няма да направят нищо. В един момент ще трябва да осъзнаете, че съм любимец на боговете."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ★ (@lilnasx)

Новият сингъл, който все още не е получил заглавие, ще бъде първият нов сингъл на Lil Nas X след „STAR WALKIN'“ през септември 2022 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини