Камила Кабейо сподели нова снимка със Селена Гомес 04 януари, 2024

Камила Кабейо сподели нова снимка със Селена Гомес. Певицата пусна стори в Instagram, на което прегръща Гомес. Звездата от The Only Murders in the Building публикува отново снимката в собствената си история.

Cabello Gomez

Снимка от screenshot instagram

Новата снимка идва на фона на слуховете, че двете си сътрудничат по нова песен. Двойката за първи път предизвика слухове през юли 2023 г., след като Гомес сподели снимка, на която се мотае с бившия член на Fifth Harmony в Universal Studios.

Камила Кабейо пусна сърце в коментарите към тази публикация и допълнително изостри вниманието на феновете, като тагна продуцента, носител на Грами Барт Шоудел в секцията за коментари. Скоро след това тя потвърди, че работи по завършването на новия си албум след ваканция в Пуерто Рико. Преди края на 2023 г. Кабейо сподели още една актуализация с феновете, като промени снимката на профила си в социалните медии и сподели снимки, на които в студиото работи с музикалните продуценти Джаспър Харис, Шоудел и испанския музикант и певец Ел Гуинчо. Новият албум на Камила ще последва Familia, който излезе през април 2022 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини