Романсът на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе процъфтява по празниците 31 декември, 2023

Връзката на Кайли Дженър и Тимъти Шаламе е по-силна от всякога, след като прекараха време заедно на празниците. Тази седмица вътрешен човек сподели някои подробности за двойката.

„Нещата вървят чудесно между Кайли и Тимъти“, каза източник пред Us Weekly. Те „прекарват повече време заедно, тъй като и двамата имат малко свободно време.“ Той продължи: „Кайли оценява колко добре той се разбира със семейството й, защото тяхното одобрение означава всичко“, и отбеляза, че Шаламе „винаги я кара да се усмихва и те имат много специална връзка“.

Въпреки че двойката не е обсъждала публично връзката си, те не са се отдръпнали напълно от светлината на прожекторите. Само миналия месец Кайли беше забелязана да подкрепя Шаламе на лондонската премиера на последния му филм Wonka.

През септември Дженър стана вайръл благодарение на снимка, на която тя не толкова небрежно държи телефона си, така че екранът да се вижда, а на него: селфи на нея и Шаламе как са се прегърнали. Това дойде седмица след като Дженър и Шаламе присъстваха на Откритото първенство на САЩ по тенис и бяха снимани да се целуват.

Слуховете за любовта на Кайли и Тимъти започнаха, след като Кайли беше видяна да паркира на алеята на дома на Тимъти в Бевърли Хилс. Новината за романса им дойде три месеца след като Кайли и Травис Скот, когото имат две деца, Сторми и Ейър, решиха да прекратят връзката си.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини