Най-очакваните кинопремиери през 2024 г. 30 декември, 2023

2024 г. обещава да бъде вълнуваща година за киното, с редица дългоочаквани продължения, нови оригинални проекти и завръщания на популярни франчайзи. 

Ето някои от най-очакваните кинопремиери през следващата година:

Дюн: Част втора (Dune: Part Two) (1 март 2024 г.) е дългоочаквано продължение на научнофантастичния епос от 2021 г., режисиран от Дени Вилньов. Филмът ще продължи историята на Пол Атрейдис (Тимоти Шаламе), който трябва да спаси родината си от зловещия лорд Върд-Гурунг (Оскар Айзък). 

Фюриоза: Сага за Лудия Макс (Furiosa) (24 май 2024 г.) е предистория на филма "Безумният Макс: Пътят на яростта" (2015 г.), режисиран от Джордж Милър. Филмът проследява историята на Фюриоза (Аня Тейлър-Джой), преди да се присъедини към Макс Рокатански (Том Харди). 

(The Fall Guy) (3 май 2024 г.) е екшън комедия, режисирана от Райън Гослинг и Еми Блънт. Филмът разказва историята на каскадьор, който е нает да открие изчезналата звезда на филмов блокбъстър. 

Претендентите (The Challengers) (26 април 2024 г.) е спортна драма, режисирана от Лука Гуаданино. Филмът разказва историята на четирима професионални тенисисти, които се състезават за Големия шлем.

Снежанка (Snow White) (22 март 2024 г.) е римейк на класическата приказка, режисиран от Маркус Ниспел. Филмът разказва историята на Снежанка, която се опитва да избяга от зла мащеха.

Това са само някои от многото вълнуващи филми, които ще бъдат пуснати през 2024 г. Ще бъде интересно да видим кои от тях ще се превърнат в хитове и кои ще разочароват.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини