Ariana Grande ще издаде нов аблум през 2024 г. 28 декември, 2023

По всичко изглежда, че Ariana Grande ще ни зарадва с музикално завръщане през новата година. 

30-годишната певица публикува в Instagram серия от снимки и клипчета, с които на практика потвърждава, че можем да очакваме нова музика от нея през 2024 г. Към поста си тя написа само "Ще се видим следващата година"

Първата снимка показва колекция от селфита и на нея певицата е тагнала свои приятели и колеги. На втората се вижда червено червило от колекцията гримове на звездата "r.e.m. beauty" с бележка с посланието "Ще се видим следващата година", които са част от пакети изпратени на нейни почитатели. 

На друга снимка сълзи се стичат по бузите на Grande, докато тя се усмихва и е вдигнала палец нагоре. Последното видео в поредицата показва изпълнителката свита на диван и завита с одеало, а някой пита дали не е "почти последният ден от албума". 

"Толкова съм уморена. И щастлива. И благодарна. Също така имам чувството, че тежа 3000 тона, не мога да мръдна, невъзможно е", казва тя докато попива сълзите си и се смее. 

Феновете реагираха в коментарите много ентуасиазирано, защото следващата година се очаква да излезе музикалният филм с участието на Grande "Wicked". Сега вече нетърпението става двойно по-голямо, защото по всичко личи, че ще има и нов албум. 

Това ще бъде седмият албум на Ariana и първият след "Positions", който се появи на пазара през 2020 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини