Том Круз е влюбен в капризна рускиня 17 декември, 2023

61-годишният Том Круз наел целия етаж на луксозен лондонски ресторант за романтична вечеря с новата си любов - 36-годишната рускиня Елсина Хайрова. Том Круз ухажвал новата си любов, като наскоро я е поканил на романтична вечеря в Лондон. Aктьорът, който за пръв път беше забелязан с 36-годишната бивша съпруга на олигарх миналата седмица, е наел цял етаж от известния ресторант "Новиков" в Мейфеър за романтичната вечеря за двама.

Според "Сън" Круз, чието състояние възлиза на 500 млн. паунда, е похарчил 500 паунда за вечеря с омар и суши за двойката.

Източник сподели пред изданието: "Том изглеждаше много влюбен и държеше да чуе всяка дума на Елсина. Двамата изглеждаха физически много близки."

Към тях се присъединил и американският охранител на Круз, който се намесил, след като един от служителите поискал снимка. Елсина е била облечена в блестяща рокля и черно кожено палто.

"Том беше много щедър и даде 100 паунда бакшиш на персонала", каза още свидетелят на срещата.

Бившият модел, който има британско гражданство, преди това беше женена за руския магнат Дмитрий Цветков, с когото живееше в имение на стойност 22 млн. паунда в имението Уентуърт в Съри, както и в къщи в Лондон на стойност 18 млн. паунда. Двойката притежаваше и имоти в Дубай и Кипър, както и коли, бижута и колекции от произведения на изкуството на стойност милиони лири.

Техният скандален развод попадна в заглавията на вестниците през лятото, след като Хайрова беше обвинена, че е укрила значителни активи от бившия си съпруг, включително колекцията си от чанти на стойност 1 милион паунда.

Цветков предупреди актьора, че на новата му любов трудно може да се угоди. Той твърди, че по време на бурния им 11-годишен брак е похарчил изумителните 10 млн. паунда за дрехи и още 2 млн. паунда за чанти.

Магнатът Цветков заяви: "Независимо с кого е тя - с Том Круз или с някой друг, той трябва да бъде наясно, че тя обича хубавите неща в живота и има скъп и луксозен вкус. Том трябва да държи очите и портфейла си широко отворени."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини