Михаела Маринова с нов сингъл - "Такава любов" 13 декември, 2023

Михаела Маринова не е спряла да вади хитови сингли от последния си албум „До безкрай“. С него сякаш тя порасна, превърна се в артист с безкомпромисно присъствие на музикалната ни сцена. 2023-та беше пълна и с други постижения за нея – първо самостоятелно турне, покана от Любо Киров да се присъедини към неговата супер успешна и тотално разпродадена концертна обиколка и няколко международни колаборации, многобройни звукозаписни сесии и участие в най-значимия творчески лагер за писане на музика у нас.

"Такава любов" е шестият сингъл от албума „До безкрай“. По музика и текст на Михаела Маринова и Павел Николов, песента е една от най-силните в кариерата на Михаела досега. Освен с аудио, „Такава любов“ излиза и с официално видео, реализирано от виртуозния хореограф Милен Данков и режисьора и оператор Виктор Милушев. В него Михаела е по-различна от всякога - зряла, силна, вихрена. 

„Има неща, които не могат да бъдат просто казани. Изпяла съм ги в песен, вплела съм ги в движение. Това е „Такава любов.“, споделя изпълнителката.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини