Бритни Спиърс отпразнува рождения си ден с майка си и брат си 03 декември, 2023

Поп звездата Бритни Спиърс отпразнува 42-годишнината си с парти в Лос Анджелис. Майка ѝ Лин Спиърс и брат Брайън Спиърс присъстваха на тържеството.

„Да бъдем заедно и да празнуваме нейния рожден ден беше наистина хубав момент за семейството“, каза един от поканените пред People.

68-годишната Лин е видяна да напуска мястото на партито в събота сутринта, изглежда, след като е прекарала нощта там след събитието.

Появата на Лин на рождения ден на дъщеря ѝ идва, след като през май певицата сподели, че двете са подобрили отношенията си. В публикация в Instagram по това време Бритни разкри, че майка ѝ наскоро е посетила къщата ѝ за първи път от години.

„Моята сладка мама се появи на прага ми вчера след 3 години … мина толкова много време … със семейството винаги има неща, които трябва да се решат … но времето лекува всички рани“ написа тя, преди да се обърне директно към майка си.

„След като успях да съобщя това, което пазя в себе си от изключително дълго време, се чувствам толкова благословена, че успяхме да се опитаме да направим нещата правилни“ — продължи тя. "Обичам те толкова много. Благословена съм, че можем да пием кафе заедно след 14 години".

Бритни също наскоро сподели трогателни думи за 46-годишния Брайън, което подсказва, че двамата са се сдобрили. В публикация в Instagram от 28-и ноември тя отдаде почит на своя „по-голям брат“ заедно с негова снимка, на която е облечен в зелен работен костюм и каска.
 

„Моят по-голям брат, който е като баща и най-добрият ми приятел. Все пак не знам какво да кажа за това облекло“, написа звездата.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини