Дженифър Лопес вярва, че в Холивуд има все повече роли за по-възрастни жени 01 декември, 2023

54-годишната певица и актриса Дженифър Лопес вярва, че в Холивуд има все повече роли за по-възрастни жени на екрана и тя иска да продължи да работи още дълги години. Звездата споделя пред изданието на ELLE "Жените в Холивуд" за декември 2023 г:

"С напредването на възрастта и натрупването на повече опит ставаш по-богат човек и имаш какво да предложиш на хората. Идеята, че "Няма нищо особено ценно в това да гледаш жена над 30 години", е толкова нелепа. Хората са осъзнали, че жените просто стават по-секси с напредването на възрастта. Те стават по-опитни и с по-богат характер. Всичко това е много красиво и привлекателно, и то не само физически, а и отвътре - красотата, която придобиваш с напредването на възрастта."

Лопес няма планове за пенсиониране, а и не планира скоро да забави темпото.

Изпълнителката, която е омъжена за актьора Бен Афлек, обясни: "Виждам себе си да работя. Не знам коя би била пределната ми възраст. Може да е 70, може да е 80, може да е 90, не знам. Никога да не позволявам на никого да ме поставя в рамки заради това къде съм родена, откъде съм, на каква възраст съм, нищо подобно. Тези ограничения не съществуват за мен".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини