Камила Кабейо и Оливия Родриго подготвят съвместна песен 23 ноември, 2023

Камила Кабейо и Оливия Родриго са виждани все по-често заедно и феновете се надяват, че това означава, че се работи по сътрудничество. Тази седмица Камила използва Instagram, за да сподели огледално селфи на нея и Родриго. Тя я тагна на снимката и добави куп емотикони.

Кабейо

Снимка от Instagram

Селфито идва малко след като Кабейо потвърди, че е заета да довърши новия си албум. Към края на октомври певицата смени профилната си снимка в социалните мрежи и сподели нова публикация, която включва нейни снимки в студио, работеща с музикалните продуценти Джаспър Харис, Барт Шоудел и испанския музикант и певец Ел Гуинчо.

Кабейо за първи път спомена новия си албум това лято. Първата актуализация дойде във ваканционна публикация в Instagram. „Всичко е наред“, написа тя публикацията, преди да сподели вълнуваща актуализация за четвъртия си студиен албум. „Обратно в студиото, има албум за довършване." Случайното съобщение, че тя завършва новия си албум, дойде, след като тя предизвика слухове, че работи върху колаборация с друга поп звезда Селена Гомес. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини