Лана Дел Рей с изповед за любовта и живота 22 ноември, 2023

Лана Дел Рей е героинята на корицата на декемврийския брой на Harper's Bazaar. Една от най-известните певици на нашето време участва във фотосесия за изданието и разказва в интервю за раздялата с приятеля си заради преместването в нова къща, за живота с роднини и за периода на неуспехи в началото на кариерата си.

Певицата наскоро се премести в къща с малък двор и семпъл интериор. Домът на Лана няма почти никаква украса, с изключение на снимка от списание на Мерилин Монро, закачена на прозореца на банята, и няколко семейни снимки. "Няколко пъти се скарахме за тази къща, с няколко души", казва Дел Рей. „Те не я разбираха".

Един от тези, които не са разбрали новият дом е последният приятел на певицата, с когото тя скоро скъса. "Мисля, че дори най-спокойният мъж не иска да си почива тук", казва Дел Рей. "За съжаление, част от вас знаят, че не става въпрос само за това.... Този случай ме шокира. Няма да назовавам имена и други неща, но този човек наистина ме шокира. На практика това беше краят на една връзка".

Сега Лана живее с брат си Чарли, който използва една от стаите в задната част на къщата като свой офис, и със сестра си Каролин, която често ги посещава. "Работим като семейство. Никога не сме сами. Някои нощи сме сами, но не съвсем. Ние сме на една и съща вълна. Винаги е било така".

На въпроса на журналист дали певицата е влюбена в момента, тя с усмивка отговаря категорично "Не".

"Любовта със сигурност ще дойде за мен в някакъв момент".

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини