Eminem със скинове и участие на живо във Fortnite 22 ноември, 2023

По електронните улици се говори, че Eminem може да направи епично завръщане във Fortnite по време на грандиозното си събитие на живо следващия месец.

Изтекли изображения от видеоиграта до Chapter 4 показват нови скинове, базирани на рапъра от Детройт. Изображенията, които бяха споделени от известни лейъри на Fortnite като HYPEX, FNBRintel и ShiinaBR, разкриват един скин, наречен „Slim Shady“, който може да се похвали с характерната за рапъра изрусена коса от ранните години на кариерата му. Друг скин, наречен „Marshall Mathers No More“, наподобява сегашния му вид. Едно от визуализациите изглежда е вдъхновено от обложката на албума му от 2020 г. на Music To Be Murdered By.

В допълнение, той също ще бъде звездата на предстоящото събитие на живо във видеоиграта, наречено „The Big Bang“, което ще бъде като финал на Chapter 4 и ще въведе нова карта за Chapter 5. Виртуалният концерт ще отключи нов скин наречен "Marshall Magma", който ще бъде достъпен само за тези, които присъстват на събитието на живо. Eminem се включи в социалните медии и потвърди информацията, като публикува тийзър за предстоящото събитие на живо.

Eminem направи своя дебют във Fortnite по време на Chapter 3, сезон 3 чрез Eminem Icon Radio Takeover. Това обаче ще бъде първият път, когато той ще има различни налични скинове и първото му представяне в играта. Преди Eminem, Травис Скот стана първият рапър, участвал в играта през 2019 г. 

Събитието на живо ще започне на 2 декември от 21:00 българско време. Вижте как изглеждат скиновете на Eminem във Fortnite по-долу.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини