Doja Cat се просълзи по време на изпълнение 21 ноември, 2023

Doja Cat прояви силна емоция на скорошно изпълнение на нейния Scarlet Tour. В Атланта, Джорджия беше видяна да се просълзява, докато публиката скандира сценичното й име „Doja! Doja! Doja!

Видео, заснето от фенове, повторно споделено от Pop Base в Twitter, показа емоционалния момент и феновете започнаха да реагират в коментарите. "след цялата омраза, която получава, тя заслужава тази подкрепа", написа един фен. „Doja Cat е такова вдъхновение за нас“, коментира друг фен.

По-рано този месец Doja изпита някои технически затруднения по време на концерта си в Лос Анджелис. Изпълнителката беше по средата на енергично изпълнение на своя хит "Kiss Me More", спечелил Грами, когато микрофонът й спря да работи. Тя разтърси микрофона нагоре-надолу, за да покаже на публиката, че не функционира добре, преди да го остави и просто да пее заедно с публиката и да танцува.

Текущото турне на Doja е в подкрепа на новия й албум Scarlet, който включва хитовата песен „Paint the Town Red“. Миналата седмица Академията за звукозапис обяви своите номинации за наградите Грами за 2024 г. и Doja получиха признание в няколко категории. „Paint the Town Red“ беше номиниран за най-добро поп соло изпълнение, а „Attention“ е кандидат за две награди, включително най-добро мелодично рап изпълнение и най-добра рап песен. 66-те годишни награди Грами се излъчат на 4 февруари 2024 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини