Nicki Minaj смята, че социалните мрежи натрапват „фалшивa реалност“ на младите хора 16 ноември, 2023

Nicki Minaj сподели загрижеността си относно ефекта на социалните мрежи върху младите хора и „фалшивата реалност“, която проповядват.

Рапърката промотира предстоящия си пети албум „Pink Friday 2“, който трябва да излезе следващия месец. В декемврийския брой на Vogue, тя разкри, че иска да използва своята платформа, за да говори за психични заболявания и пристрастяване към наркотици, след като наскоро разкри, че е пристрастена към предписани лекарства.

„Стана толкова лесно да си сам физически, младите хора прекарват по 12, 16 часа на ден в стаите си с телефоните си, гледайки тези фалшиви реалности, сравнявайки се с другите. Виждала съм изпълнители, които си отиват твърде рано“, каза тя, имайки предвид приятелствата си с Juice WRLD, Pop Smoke и други, починали в началото на 20-те си години. „Чудя се дали това можеше да бъде избегнато, ако просто имаха шанса да говорят за това, през което са преминали.“

„Pink Friday 2“ служи като продължение на дебютния албум на Nicki Minaj от 2010 г., „Pink Friday“. Новият запис ще излезе на 8 декември чрез собствения лейбъл на изпълнителката, "Heavy On It Records"

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини