Cardi B ще работи на Нова година 16 ноември, 2023

Cardi B вече е фокусирана върху това, което предстои през 2024 г. Луксозен комплекс в Маями обяви плановете си за изпълнение на живо от рапърката, носителка на Грами, по време на новогодишното си парти. Пищното тържество ще ще се проведе на огромното пространство край басейна на луксозния хотел. Съобщението идва само дни след като тя разкри плановете си да пусне нова музика преди края на годината.

По-рано тази седмица родената в Бронкс беше водещ на разговор в X's Spaces, където тя разказа, че иска да бъде по-уединена, преди да пристигне нейният дългоочакван втори албум. Тогава тя хвърли бомбата срещу верните си фенове.

„Не знам. Може би просто трябва да пусна нещо преди края на годината“, каза Барди, докато размишляваше върху идеята. „Бихте ли имали нещо против, ако направя просто видео? Ако направя видеоклип, защото всъщност нямам нищо планирано точно сега. Не знам. Ще помисля за това до края на деня"

По време на интервю за The Breakfast Club Карди каза, че планира да издаде албума си в началото на 2024 г. и веднага да тръгне на турне.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини