Блейк Лайвли се похвали с формата на съпруга си Райън Рейнолдс 15 ноември, 2023

Блейк Лайвли направи няколко снимки на съпруга си Райън Рейнолдс, който посещава фитнеса в подготовка за Deadpool 3. В история в Instagram, Лайвли се пошегува: „Намерете си по-добро гадже в Instagram от мен. Ще почакам,“. Тя продължи: „Това не е просто фотография, това е обществена услуга.“

В по-късна публикация в Instagram Рейнолдс сподели снимките, заснети от Лайвли за нейната история. Актьорът също така сподели прочувствено послание към своя треньор в надписа и потвърди, че предстоящият филм е в процес на работа след края на стачките на сценаристите и актьорите.

По-рано тази година Рейнолдс разкри за семейния живот с четирите им деца Джеймс (8), Инес (6), Бети (3) и новото им бебе, което се роди през февруари. 

„Мисля, че е по-добре да говоря с тях за всичко“, каза Рейнолдс пред People. „Истина е, че проявявам огромен интерес към дните им и как вървят нещата.“ Рейнолдс продължи: „За мен най-доброто време от деня ми е да ги водя на училище и да ги взимам обратно. „Мисля, че като родители ние сме много по-добре подготвени да се справим с трудностите на детството чрез нашите деца сега, отколкото когато бях дете. Просто сега е напълно различно."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини