Видео: Новият сингъл на Dua Lipa "Houdini" излезе официално 10 ноември, 2023

Новият сингъл на Dua Lipa "Houdini" излезе официално! След седмици подсказки към фенове, суперзвездата сподели първия сингъл от следващия си албум, както и музикалното видео, което включва певицата, показваща своите танцови движения в голямо пространство за репетиции.

Въпреки че Дуа все още не е споделила никакви други подробности за продължението на последния й албум Future Nostalgia, тя сподели няколко снимки в Instagram, на които работи в студиото. Поредицата от снимки потвърди дългогодишен слух, че Кевин Паркър от Tame Impala е продуцент на предстоящия й албум – неговото влияние определено е в новия сингъл. Danny L Harle също е потвърден като продуцент на "Houdini" и вероятно на останалата част от албума.

Феновете с нетърпение очакваха началото на новата музикална ера на Дуа, откакто тя потвърди в интервю, че третият й студиен албум ще бъде издаден някъде през 2024 г. 

От началото на кариерата си през 2013 г., англо-албанската певица издаде два студийни албума: Dua Lipa през 2017 г. и Future Nostalgia през 2020 г.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини