Патрик Демпси беше обявен за най-сексапилния жив мъж 09 ноември, 2023

Патрик Демпси беше обявен за най-сексапилния жив мъж от списание People след десетилетия на слава на сърцеразбивач. Списанието определи бившата звезда от „Анатомията на Грей“ за тазгодишния избор.

„Радвам се, че това се случва в този момент от живота ми“, каза Демпси пред People. „Хубаво е да имам признанието и със сигурност егото ми порасна, но това ми дава платформата да го използвам за нещо положително.“

Когато за първи път научи новината, Демпси каза: „Бях напълно шокиран, а след това започнах да се смея, сякаш, това е шега. Бях напълно забравил за това и никога дори не съм мислил да съм в тази позиция, така че егото ми е добро".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Той също така добави, че децата му просто ще му се подиграват и ще се заяждат с него. Демпси има три деца - 16-годишните близнаци Съливан и Дарби и 21-годишната Талула - със съпругата си Джилиан, която е гримьор и основател на собствена линия за красота.

По-късно тази година той ще играе ролята на италианския пилот Пиеро Таруфи в биографичния филм Ferrari, който получи временно споразумение от SAG-AFTRA на фона на стачката на актьорите. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини