Ще правят ли още песни NSYNC? 08 ноември, 2023

Членът на NSYNC Ланс Бас сподели още информация за съдбата на групата след издаването на първия им сингъл от две десетилетия, „Better Place“ за анимационнs филм "Тролчетата".

„Иска ми се да имах някои отговори за вас, но както всички знаят, стачката продължава и тя наистина хвърли сянка на всичко това“, каза Бас пред Entertainment Weekly тази седмица. „Най-накрая издадохме песен след 23 години и не можем дори да споменем песента, не можем да говорим за филма, в който участва. Това щеше да бъде толкова специален момент за всички нас".

„Но ние се забавлявахме толкова много, че не виждам това да ние последното нещо заедно. Заради тази стачка чувствам, че отново го дължим на феновете - да поправим нещата. Надяваме се, че ще имаме готов план, след като можем да се върнем на работа."

На 29 септември Джъстин Тимбърлейк, Джей Си Чейз, Ланс Бас, Крис Къркпатрик и Джоуи Фатоун изпяха първата си нова песен като любима момчешка банда от повече от две десетилетия, след като се събраха отново на сцената на MTV VMA през 2023 г. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини