Феновете на Stranger Things успяха да надникнат в началната сцена на последния сезон 08 ноември, 2023

Феновете на Stranger Things успяха да надникнат в началната сцена на последния сезон. Twitter акаунтът на на сценаристите сподели следния тийзър: „Тъмнина. Звукът на COLD WILD. СТЕНЕЩИ ДЪРВЕТА. И... ДЕТСКИ ГЛАС. Пеене на позната песен:“

Феновете наводниха секцията с коментари - един фен беше убеден, че детето, което пее, ще бъде Уил Байърс и добави страстни молби за повече информация. „Пускате ни само трохи.. моля, още!“ - помоли се фен.

През септември официалният акаунт в социалните медии на Stranger Things сподели още един тийзър с надпис „Извинете за бъркотията...“ 10-секундното видео показва знака на Scoops Ice Cream Parlor и Steve (Joe Keery) и Robyn's (Maya Hawke).

Очаква се петият и последен сезон на научно-фантастичното шоу да се появи в Netflix някъде през пролетта или лятото на 2025 г. най-рано. В допълнение, Фин Волфхард каза по време на интервю за GQ, че ще бъде на 22 години, когато излезе петият сезон. Наскоро Мили Боби Браун, която направи име като Eleven, разказа как се е чувствала относно края на шоуто. „Мисля, че съм готова. Това беше толкова огромен фактор, но е като завършване на гимназия, като последна година", каза тя.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини