Кейти Пери показа дъщеря си за първи път 07 ноември, 2023

Кейти Пери и Орландо Блум държат дъщеря си Дейзи Дав Блум далеч от светлината на прожекторите, откакто се роди през август 2020 г., досега! През уикенда 3-годишното дете направи първата си публична изява, докато присъстваше на последното шоу на шоуто на майка си в Лас Вегас.

Във видео, споделено от фенове в Twitter, Дейзи се вижда на големия екран, след като Пери я извика от сцената. "Дейзи! Обичам те толкова много!" - каза Пери, когато екранът показа очарователната Дейзи, носеща розови слушалки върху русата си коса и червено-бяла рокля на точки.

В допълнение към очарователния момент, Пери подсказа за нова музика в края на шоуто. „Ще се видим догодина...“, пишеше на екрана, след като тя напусна сцената. По-рано тази година Пери беше казала: „Винаги пиша, но мисля, че това, което е наистина важно за мен, е да почета света, който трябва да изградя с всички тези прекрасни песни и да нося отговорност за живота на 3 годишната, каза тя, имайки предвид Дейзи. „Ще се върна, но нека да го осъзная.“

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини