Лана Дел Рей е била търсена да запише песен за биографичния филм "Присила" 06 ноември, 2023

Лана Дел Рей е била търсена да запише оригинална песен за биографичния филм на София Копола, "Присила", базиран на мемоарите на Присила Пресли от 1985 г. Талантливата режисьорка разкри, че продуцентският екип на филма се е обърнал към Лана Дел Рей, ход, за който феновете са агитирали, тъй като Лана често е била сравнявана с Присила през цялата си музикална кариера.

„Научавам, че хората наистина свързват Лана Дел Рей с Присила и не осъзнавах това. Но получих много запитвания с „Как ще стане част от филма?“ Надявахме се, че тя може да направи песен за него, но не се получи с времето."

Дел Рей е поканена на премиерата на филма, но Копола изрази съмнение относно нейното присъствие:

— Не мисля, че може да дойде — каза тя. — Но ще е страхотно да го гледа. Филмът предлага интимен поглед на отношенията между Присила Бюлио и Елвис Пресли, от първата им среща през 1959 г. до раздялата им в началото на 70-те години.

Филмът черпи прозрения от първа ръка от самата Присила Пресли, хвърляйки светлина върху по-малко известни аспекти от връзката й с Елвис, като например разликата им от 10 години във възрастта.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини