„Дишам“ на Дара Екимова е вече с видео 03 ноември, 2023

„Най-доброто и вълнуващо парче на Дара Екимова досега“ – такива са коментарите за „Дишам“, новата песен на една от най-прогресивно развиващите се изпълнителки у нас. „Дишам“ е нещо като творческо прераждане за Дара Екимова - проект, с който тя заявява себе си музикално и лирически с обезоръжаваща категоричност. Песента е създадена по време на звукозаписна сесия на певицата в студиата на “Вирджиния Рекърдс” с един от най-талантливите румънски музикални продуценти – Cristian Pistol (Mr. Gun).

„По времето на написването на тази песен се намирах на странно място, емоционално и психически. Влязох в студиото и мелодията и текстът на „Дишам“ сякаш без усилие се отделиха от мен и за отрицателно време завършихме парчето. Музиката винаги е била най-ефективната ми терапия. “Дишам“ е толкова лична, колкото и споделена -  посветена е на всички, които водят вътрешна битка,“ споделя Дара Екимова.

Не е случайно, че веднага след аудио премиерата си, „Дишам“ започна да расте във всички платформи – радио ефира, Shazam, Spotify и още преди да има видео, успя да влезе в трендинга на YouTubе. Към всичко това сега се присъединява и видеото, което под режисурата на Жоро Пеев (Jawpains) сътворява интересен визуален образ на вътрешния свят на изпълнителката.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини