Тейлър Суифт споделя защо вижда Доли Партън като „Сила на еволюцията“ 03 ноември, 2023

Кънтри певицата Доли Партън е известна със своя неподправен дух, като същевременно преодолява бариери през цялата си дълга десетилетия кариера. Отличията на Партън включват незабравими песни и сътрудничества, телевизионни роли, филантропия и други.

Партън прокарва пътеки през целия си живот и усилията далеч не са незабелязани от други артисти в музикалната индустрия. Поп титанът Тейлър Суифт наскоро говори с The Hollywood Reporter за мегазвездата. Суифт каза на изхода:

„Доли е силата на еволюцията и трансформацията в нашата индустрия, но тя го прави с такава игрива лекота, че изглежда почти без усилие. Нейното чувство за хумор е любимото ми нещо в нея, защото мисля, че принуждава света да се примири, че една жена може да бъде сериозен музикант и тектописец, и така може да разсмива хората и да участва във всяка шега. Тя никога не е спирала да се предизвиква да преодолява нови препятствия и да изследва нови територии и мисля, че това говори за голямото й любопитство към човешката природа. Тя е легендарен емпат и разказвач на истории за вековете."

Партън също говори пред The Hollywood Reporter в статия, публикувана на 2 ноември. Тя  разказа за нейния звезден списък от сътрудници в предстоящия й рок албум, нейните мисли за културата, с кой артист все още би искала да работи, какво е да гледаш как Майли Сайръс се развива от Хана Монтана до сегашното състояние на кариерата си и др. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини