Тейлър Суифт подобри свой рекорд в Spotify 31 октомври, 2023

В деня на издаването на албума "1989 (Taylor Version)" Тейлър Суифт постави рекорд в Spotify, като стана изпълнителят с най-много стриймвания за един ден в историята на услугата. Това беше обявено от Spotify чрез платформата X. В публикуцията се казва, че на всичкото отгоре „1989 (Taylor Version)“ е поставила рекорд за 2023 г. като най-слушания албум в Spotify за един ден досега през тази година.

„Рекордът, който тя счупи, беше на самата нея“, припомни Spotify.

Суифт постави предишния рекорд за индивидуален изпълнител на 21 октомври миналата година, когато беше издаден последният ѝ албум - Midnights.

Поглед към 50-те най-добри хита, които Spotify публикува на своя сайт всеки ден както за САЩ, така и за света, включва ежедневна статистика, която предоставя допълнителна индикация за популярността на песните в албума.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spotify (@spotify)

В ежедневната класация Топ 50 на САЩ на Spotify от 28 октомври 21-те изпълнения от албума "1989 (Taylor Version)" заемат първите 21 позиции.

Оригиналният албум "1989" от 2014 г. се счита за нейния най-популярен — или поне най-влиятелен албум, въпреки че се нарежда след "Fearless" в класациите по продажби, след като излезе във време, когато стриймингът изпревари продажбите на албуми като доминираща форма за слушане на музика.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини