Дуа Липа се появи с червена коса на събитие 30 октомври, 2023

Дуа Липа показа зашеметяващата си трансформация с червена коса в реалния живот и изглежда като нова. Попзвезда се отби на филмовия фестивал AFI, за да присъства на коктейл в чест на режисьорката на Барби Грета Геруиг, която беше артистичен директор на фестивала. Звездното събитие се проведе в Холивуд и видя присъствието на други забележителни фигури като Били Айлиш и Марк Ронсън.

Облеклото на Дуа Липа за случая беше черна кожена рокля, включваща структурирана яка, дълги ръкави и черни копчета, които се простират по дължината на полата. Визията й допълваха привличащи вниманието аксесоари, включително ефектни кървавочервени обувки с остри връхчета, масивна сребърна гривна с верижка и различни комбинирани пръстени.

Нейната огнена коса, беше оформена със свободни къдрици с път отстрани. 

СНИМКИ ТУК

Instagram на Дуа Липа, въпреки че беше изпразнен от предишните й публикации по време на скорошната й пауза, наскоро представи загадъчна актуализация. Публикацията демонстрира близък план на устата й, държаща малък златен ключ между зъбите си, придружена от енигматичния надпис „хвани ме или тръгвам...“ Това предизвика очакване за предстоящия й албум, въпреки че публикацията оттогава е изтрита.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини