Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун никак не се харесвали в началото на кариерите си 30 октомври, 2023

Седемдесетгодишният бивш губернатор на Калифорния гостува в "Шоуто на Греъм Нортън", където призна, че със Силвестър Сталоун са започнали като големи "филмови съперници", преди да станат "фантастични приятели".

"Бяхме съперници в киното, но доведохме съревнованието до крайност", обясни звездата от "Терминатор" в шоуто. "Всеки от нас трябваше да има най-доброто тяло, трябваше да убиваме повече хора във филмите си и трябваше да имаме най-големите оръжия", продължи Шварценегер. "Това излезе извън контрол и ние се опитахме да се дерайлираме взаимно. След това, когато и двамата инвестирахме в "Планета Холивуд", започнахме да летим заедно по света, за да я рекламираме, и станахме приятели".

И Сталоун, и Шварценегер намират слава и богатство в Холивуд през 70-те години на миналия век, като Шварценегер изгрява на сцената през 1970 г. с "Херкулес в Ню Йорк", а Сталоун се прочува през 1976 г. с наградения с "Оскар" "Роки".

В допълнение към партньорството им за "Планета Холивуд", двойката екшън герои в крайна сметка участва в едни и същи филми, включително "План за бягство" от 2013 г. и франчайза "Expendables".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини