„Теорията за косата“: Как да окепазим най-лесно външния си вид 27 октомври, 2023

Прическата, която избирате да си направите, може да повлияе на това как хората гледат на вас. Въз основа на това как носите косата си, другите може да ви намират за привлекателни или непривлекателни, да ви мислят за чистоплътни или обратното, дори да решат дали сте странни или не. Стилът също така влияе на това за колко стари хората ви мислят и това е очевидно във видеоклип в Instagram, който подчертава „Теорията за косата“, концепция, която подсказва колко важна е прическата, когато става дума за това на каква възраст искате хората да ви мислят.

Клипът е озаглавен: „Косата състарява ли ви?‼️ Теорията за косата предполага, че начинът, по който оформяте прическата си, може да промени възприятието за вас! Поддържането на трендовете може да ви направи да изглеждате с години по-млади! Можете да изглеждате по-млади с актуална прическа."

За да се илюстрира теорията, снимки на знаменитости са показани с настоящите им прически и след това с такива, които ги състаряват повече или ги карат да изглеждат по-млади, а резултатите не само изглежда доказват „Теорията за косата“, но са и потресаващи.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини