Новината за световно турне на Риана се оказа фалшива 26 октомври, 2023

Феновете на Риана бяха изключително щастливи през уикенда, когато видяха съобщения за предполагаеми планове на певицата за световно турне. За съжаление новината не е вярна.

Според нова статия на Billboard, „високопоставен източник“ развенчава две „фалшиви“ съобщения, че Риана е подписала многогодишен договор с Live Nation на стойност 32 милиона паунда (39 милиона долара) за световно турне от 2024 г. до 2025 г. Както Daily Mirror, така и Entertainment Tonight посочиха, че певицата тихомълком планира съвсем ново турне, което да върви заедно с новата й музика - поне два албума. „Не е потвърдено турне за Риана“, каза източникът пред Billboard.

Въпреки че Live Nation биха искали да резервират и планират турне с певицата, носител на награда Грами, Риана не се е ангажирала с никакви планове за 2024 г. Ясно е, че тя има много други неща, за които да се тревожи. Певицата и бизнесдама роди втория си син Riot Rose Mayers през август. 

Риана не е издавала албум от ANTI през 2016 г. Оттогава тя е забелязана в студиото, но не е споделила нищо, нито е потвърдила кога ще издава нови песни. Тя направи голямото си завръщане миналата година, когато издаде „Lift Me Up“ като част от саундтрака на Black Panther: Wakanda Forever. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини