„Mamma Mia“ се завръща с трета серия 25 октомври, 2023

„Mamma Mia 3“ е потвърден като продължение на оригинала от 2008 г. и  втората част от 2018 г. на хитовия мюзикъл на АББА. Това съобщи Алън Кар, който е съдия в шоуто по ITV „Mamma Mia! I Have a Dream“, което има за цел да намери нови актьори за продукцията на мюзикъла на Уест Енд, разкривайки, че дори му е била обещана роля в новия филм.

По време на участието си в предаването "Capital Breakfast" той разкри: "Имам ексклузивна информация за вас, продуцентът Джуди Креймър каза, че ще участвам в "Mamma Mia 3".

Това се случва, след като продуцентът намекна и за плановете за друг филм, разкривайки, че звездата Мерил Стрийп дори може да се завърне, след като се появи само в ретроспекции за "Mamma Mia: Here We Go Again!" от 2018 г. след смъртта на героинята ѝ Дона. 

В мюзикъла с най-големите хитове на АББА участват още Джули Уолтърс, Колин Фърт, Пиърс Броснан и Аманда Сейфрид, като оригиналният филм спечели 600 млн. паунда в световен мащаб.

Това се случва след като зрителите на „Mamma Mia! I Have a Dream“ застанаха пред екраните, когато в неделя бе излъчен първия епизод. В шоуто на ITV 14 кандидати се състезават за ролята на Софи и Скай в новата адаптация на филма „Mamma Mia“ на Уест Енд. Наречен на емблематичната песен на ABBA и заснет на гръцкия остров Корфу в продължение на осем седмици, участникът живее в гръцка вила, докато участва в състезанието. Седем момчета и седем момичета ще трябва да впечатлят съдиите - певицата Джеси Уеър, комика Алън Кар, звездата от "Frozen" Саманта Баркс и Амбър Райли от "Glee". /

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини