Скалата е недоволен от восъчната си фигура във френски музей 24 октомври, 2023

Дуейн Джонсън реагира на подигравки в интернет, след като френски музей представи негово восъчно копие. В публикация в Instagram актьорът заяви, че екипът му ще поддържа връзка с екипа на музея, за да бъдат внесени необходимите корекции в статуята му. Пред Deadline от музея "Grévin" са заявили, че поправят фигурата възможно най-скоро. 

Дуейн Джонсън сподели видео на комика Джеймс Андре Джеферсън, който се надсмива над статуята. Според него от музея са избелили Скалата, за да прилича на Дейвид Бекъм и на членовете на британското кралско семейство. 

“Така ли се чувствахте вие, когато загубихте "Малката русалка", шегува се Джеферсън в клипчето, като има предвид игралната версия на анимацията, в която Ариел беше изиграна от тъмнокожата певица и актриса Halle Bailey.

“Ще накарам екипа си да се свърже с нашите приятели в музея "Grevin" в Париж, за да "освежим" моята восъчна фигура с някои важни детайли и подобрения - като започнем с цвета на кожата. И следващият път, когато съм в Париж, ще се отбия да пийна нещо със себе си", написа Джонсън. 

В музея има много восъчни фигури на световни звезди, сред които Райън Гослинг и Lady Gaga.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини