Облеклото на Риана за Super Bowl се разпродава на невероятна цена 23 октомври, 2023

Представянето на Риана на полувремето на Супербуол през февруари, остави значим отпечатък. Над 121 милиона човека, както пламенни последователи, така и случайни зрители, бяха хипнотизирани от нейното сценично присъствие и впечатляващ сетлист.

С хитър бизнес ход, луксозната модна марка Loewe се възползва от този момент, като представи „специално издание“ на емблематичния червен карго гащеризон, с който беше облечена Риана на онова незабравимо представяне.

$2900 е поставената цена, което си е скъпичко. Предлага се в маково червено и черно. Памучното платно е не само стилно, но и практично, тежащо над 2,5 килограма. Включва уникални характеристики като подвижни презрамки с D-пръстен, еластичен колан и джобове с цип отпред, идеално съчетаващи мода и функционалност.

Завръщането на Риана на сцената на Супербоул не беше нищо друго освен историческо. Нейният мощен сетлист, обхващащ кариерата й очарова публиката. Но съобщението за втората ѝ бременност по време на шоуто наистина направи заглавията. Тя стана първата бременна жена пяла на Super Bowl.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини