Тимбърлейк скъсал с Бритни със SMS от две думи 23 октомври, 2023

Бурната връзка на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк, разкрита в предстоящите мемоари на Бритни, „Жената в мен“, предизвиква идеализирания образ на младата любов, който някога е пленил обществеността. Книгата разкрива суровата и сложна реалност на тяхната романтика, изобразявайки рязък контраст с разказа за тяхната тийнейджърска любовна история.

Page Six разкри подробностите за предполагаемото съобщение от две думи, с което Тимбърлейк къса със Спиърс, като посочи точно къде и кога се е случило.

Това се случило на снимачната площадка на музикалния видеоклип "Overprotected: The Darkchild Remix" в Лос Анджелис по време на изтощителни двудневни снимки, както казва режисьорът Крис Епълбаум. Това разкритие добавя осезаем и трогателен елемент към тяхната история, подчертавайки значението на момента, тъй като очевидно внезапната раздяла оставила Бритни с разбито сърце.

Тази новина следва разкритието на Бритни за нейната бременност по време на тази връзка и последвалия аборт, хвърляйки светлина върху драмите около двойката.

Има и твърдения за изневяра на Тимбърлейк по време на връзката им.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини