Адел станала "почти алкохоличка" 19 октомври, 2023

Адел разкри, че е спряла да пие преди три месеца и половина. Тя заяви, че на 20-годишна възраст е била "почти алкохоличка", а днес намира новооткритата си трезвеност за "скучна" и призна, че "алкохолът ѝ липсва".

"Спрях да пия преди три месеца и половина. Скучно е. Искам да кажа, че през голяма част от двадесетте си години бях буквално на границата на алкохолизма, но толкова много ми липсва. Изключих и кофеина".

През март 35-годишната певица разкри, че веднъж е изпила четири бутилки вино преди обяд по време на COVID-19. Според "Daily Star", тя е казала на феновете си в събота вечерта: 

"Спомням си, че когато дойдох тук с COVID, по време на локдауна, беше 11:00 ч. преди обяд и аз определено бях изпила четири бутилки вино".

Но въпреки че от известно време не пие, Адел планира седмица на партита между концертите си във Вегас заради сина си Анджело, който в днес навършва 11 години. Това е бърза промяна в живота на певицата, която признава, че повечето седмици между концертите ѝ са "скучни" и често се усамотява в имението си в Лос Анджелис. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини