Джъстин Тимбърлейк бил "загрижен" относно мемоарите на Бритни 17 октомври, 2023

Джъстин Тимбърлейк е "загрижен" относно наближаващото издаване на мемоарите на бившата му приятелка Бритни Спиърс, The Woman In Me. Тази седмица Page Six цитира източник: „Той е много любопитен какво ще разкрие тя от връзката им. Това го изяжда.“ Освен това, репортаж от Us Weekly миналата седмица твърди, че Спиърс „му отделя доста внимание“ в дебютните си мемоари и добавя: „Джъстин няма да бъде щастлив“.

Спиърс и Тимбърлейк бяха една от най-горещите двойки в Холивуд от 1999 г. до раздялата им през 2002 г. В началото на годината Спиърс разсъждава в Instagram върху връзката си с члена на *NSYNC. В изтрита след това публикация Бритни сподели няколко ретро снимки на нея и бившия й приятел как играят баскетбол. „Когато стреляхме ЗАЕДНО … тогава се случваха чудеса ✨ !!!“ Снимките, които тя сподели, са взети от появата на двойката на 3-то годишно благотворително събитие Challenge for the Children в Лас Вегас, Невада през 2001 г. 

The Woman In Me, която включва разказ от аудиокнига от актрисата Мишел Уилямс и самата Спиърс, ще се появи на рафтовете на 24 октомври.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини