Предстоящото турне „Celebration“ на Мадона ще включва над 40 песни 13 октомври, 2023

Предстоящото турне „Celebration“ на Мадона ще включва над 40 песни и няма да има група на сцената. Кралицата на поп музиката се очаква да започне британския и европейския етап от турнето си, с което празнува 40-годишната си кариера, с концерт в Лондон тази събота (14-и октомври).

Преди първото шоу музикалният директор на Мадона, Стюъртр Прайс, говори пред BBC News за това какво могат да очакват феновете. Той описа поредицата от дати като „документален филм за монументалната ѝ кариера“, който ще покаже повече от 40 песни от каталога на звездата.
 

„Най-големият хит не е задължително да е песен. Може да е гардероб, може да е видеоклип или изявление“, обясни Прайс, който продуцира албума на Мадона от 2005 г. „Confessions On A Dance Floor“.

Турнето „Celebration“ ще използва оригиналните записи на певицата, а група на живо на сцената няма да има за първи път от началото на кариерата на Мадона.

Прайс също потвърди, че тя се е възстановила напълно, след като беше приета в интензивно отделение със сериозна бактериална инфекция през лятото. Страхът за здравето принуди звездата да отложи северноамериканския етап от турнето, с който то трябваше да започне.

„Човекът, който ще излезе на сцената, изглежда невероятно, звучи невероятно, пее невероятно“, обясни Прайс и добави, че певицата има „много големи очаквания за това колко упорита работа хората ще вложат в нещо“.

Междувременно се появиха слухове, че Мадона е сред хедлайнерите на фестивала Гластънбъри за следващата година. Спекулациите идват, след като съорганизаторката Емили Ивис каза, че по-рано тази година са ангажирали една от двете жени, които ще бъдат сред водещите имена в програмата на събитието следващото лято.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини