Dua Lipa разкрива смела нова прическа и информация за предстоящ албум 13 октомври, 2023

След като изтри своя Instagram в началото на тази седмица, Дуа Липа се завърна с първата си публикация! Поп звездата сподели нова снимка, показваща новата си тъмночервена коса. Дуа попита „липсвам ли ви?“

Феновете с нетърпение очакваха началото на новата музикална ера на Дуа, откакто тя потвърди в интервю, че третият й студиен албум ще бъде издаден някъде през 2024 г. В допълнение към новата снимка, Дуа сподели и нова визуализация - която включва калейдоскопичните изображения, с които тя замени всичките си единични корици и миниатюри на видеоклипове в YouTube. Те включват връзка към нейния актуализиран уебсайт.

„Щракнете, за да се регистрирате“, се чете на главната страница на DuaLipa.com като няколко думи като „страст“, „забавление“, „любов“, „радост“, „оптимизъм“ и „енергия“, бързо се редуват на червен екран. Феновете, които се регистрират на уебсайта, вероятно ще получат информация за следващите ходове на Дуа в близко бъдеще.

Още през август певицата разкри, че догодина ще излезе новият й албум. Липа също така сподели, че този запис ще има различен звук, въпреки че тя се е ангажирала да го запази поп. Тя също така добави, че не иска да "отчужди " нейните фенове, но новото й звучене ще я накара да се отдалечи от диското. Тогава тя потвърди, че си сътрудничи с Кевин Паркър от австралийската рок група Tame Impala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини