Шер говори открито за връзката си с 40 години по-младото гадже 12 октомври, 2023

Шер разкри подробности от връзката си с музикалния продуцент Александър "A.E." Едуардс. Откакто станаха публични с романса миналата година, феновете се заинтересуваха от разликата във възрастта им от 40 години и поп иконата каза, че „не е изненадана“ в скорошно интервю.

„Александър има диамантени зъби, татуировки, бяла коса и е много по-млад. Той е красив мъж", каза тя в интервю за People. Освен това мисля, че е забавно да се интересуваш от любовния живот на някой друг!"

Шер продължи да разкрива как за първи път се е срещнала с Едуардс, обяснявайки, че са се срещнали „за около 15 минути“ на Седмицата на модата в Париж през 2022 г.

„Казвах на всичките си приятели: „Ние сме твърде стари, за да излизаме с наистина по-млади мъже и никога няма да се влюбя. Но точно това стана." Тя добави, че е проработило само, "защото той е толкова специален. Мразя, когато хората казват, че някой е специален, но много казват, че аз съм специална, така че мога да кажа, че той също е специален“, продължи Шер. „Без значение какво се случва, обичам да съм с него. Кара ме да се смея и се забавляваме.“

Шер и Едуардс наскоро се обединиха за новата й песен от предстоящия й празничен албум, Christmas, който ще излезе на 20 октомври. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини