Обвиниха Лана Дел Рей във вещерство 11 октомври, 2023

Лана Дел Рей нашумя през август, когато според някои "невидима сила повали" публиката по време на сета й в Мексико Сити. По това време експертът по науката за тълпата Г. Кийт Стил предположи, че това може да е причинено от феномен, наречен „прогресивен колапс на тълпата“, който се случва, когато „импулсът на един човек, който се сблъсква с друг, се увеличи значително“, но някоя си Трейси Костън - християнски инфлуенсър  има друга теория.

Докато кадри от интересния инцидент се разпространяваха из интернет, християнският инфлуенсър публикува видео, озаглавено „Демонична енергия събаря публиката на Лана Дел Рей“, като обвинява певицата и автор на песни в „магьосничество“. 

„Тези демони ще унищожат живота ви. Хората идват при мен за освобождение, за да се отърват от демоните, с които се сблъскват чрез подобни неща“, обяви тя.

Дел Рей наскоро се натъкна на клипа и се намесив коментарите, като написа „К**ко, знам Библията стих по стих по-добре от теб“, написа тя. „PS ти излъчваш енергия на гремлин. Не в добрия смисъл.“ Както посочва NME, певицата е била на църковни събирания тази година и е казвала в интервюта, че вярва в Бог.

Оттогава Костън е изключила коментарите в лентата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Traci Coston (@traci.coston)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини