Среща ли се Джиджи Хадид с Брадли Купър 09 октомври, 2023

Джиджи Хадид наскоро е приключила едногодишна връзка с Леонардо ди Каприо. Изглежда обаче, че на хоризонта може да се появи друга интрига. Daily Mail пусна снимки на 28-годишната Хадид, която напуска вечеря в Ню Йорк с актьора Брадли Купър, 48. Двете знаменитости заминали заедно с една и съща кола, което предизвика спекулации за връзка. Хадид носела минипола с ниска талия, бял изрязан топ и кожено яке, докато бил небрежно облечен.

Остава неясно дали тази вечеря е била романтична среща или просто приятелска, тъй като и двамата в момента са необвързани. През последния месец Хадид беше свързвана с 27-годишния музикален продуцент Коул Бенет.

Краят на романа на Хадид с Ди Каприо беше потвърден в средата на септември. Въпреки че Ди Каприо си беше представял бъдеще с Хадид, в крайна сметка нейното решение беше да се раздели, посочвайки различията в начина на живот като важен фактор. Фокусът на Хадид върху прекарването на времето с 3-годишната й дъщеря Кай бил приоритет, докато склонността на Ди Каприо към чести пътувания и нощен живот представлявал предизвикателство.

Купър, от друга страна имаше връзка с Ирина Шейк, майката на дъщеря му Леа дьо Сейн. Купър изрази подкрепа за новата връзка на Шейк с Том Брейди, демонстрирайки приятелска и подкрепяща динамика на съвместно родителство.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини