Арнолд Шварценегер: Светът ми се срути край мен. Разруших семейството си. 08 октомври, 2023

Арнолд Шварценегер си помислил че сърцето му ще спре, когато Мария Шрайвър го попитала има ли незаконно дете.

76-годишният актьор разкри, че с бившата си съпруга Мария два пъти са ходили на терапия за двойки и по време на един от сеансите той е бил разпитан за Джоузеф Баена - извънбрачното му дете от икономката им Милдред Баена.

Той каза пред вестник "Таймс": "Единственият път, когато съм бил на терапия, беше когато отидох със съпругата ми, когато имахме проблем в брака. Ходих два пъти и това беше всичко".

Той обясни, че по време на една брачна консултация психологът му казал, че Мария иска да знае дали той "е баща на Джоузеф".

Арнолд каза: "Това е много важно: мислех, че сърцето ми е спряло. И тогава казах истината: да, Джоузеф е мой син. Светът ми се срути край мен. Разруших семейството си. Трябваше да отида при децата си и да им обясня това. Ще трябва да живея с това до края на живота си. Хората ще помнят успехите ми, но ще помнят и провалите. А това е голям провал... съвсем друго измерение на провала".

Въпреки аферата Арнолд, който има с Мария 33-годишната Катрин, 31-годишната Кристина, 30-годишния Патрик и 26-годишния Кристофър, казва, че първоначално не е имал представа, че 26-годишният Джоузеф е негов син.

Той каза: "В началото наистина не знаех. И колкото повече порастваше, толкова повече ми ставаше ясно. И след това въпросът беше: как да запазя това в тайна? Как да запазя това в тайна?"

Въпреки сътресенията, Арнолд - който наскоро написа книга за самопомощ "Бъди полезен: Седем правила за живота" - и Джоузеф вече са много близки и двамата с Мария "имат наистина прекрасни отношения".

Той казва: "Всеки специален ден, който имаме е заедно като семейство и всички са много щастливи от това. Но вече не е това, което беше, когато всички живеехме заедно под един покрив като семейство. Мразя да правя каквото и да било сам. Харесва ми да пътувам с група хора и винаги съм тренирал с партньори, много рядко сам. Когато обядвам, вечерям или закусвам съм с някого. Когато отивам на футболен мач, отивам с компания".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини