Дрейк издаде нов албум и каза, че спира да прави музика 07 октомври, 2023

Канадският рапър Дрейк заяви, че си взема почивка от музиката, само часове след като пусна последния си албум, за да се съсредоточи върху тормозещите го стомашни проблеми.

„Вероятно няма да правя музика известно време, ще бъда честен“, каза той в своето радио шоу SiriusXM Table For One, добавяйки: „Трябва да се съсредоточа върху здравето си преди всичко... имам нужда от това, за да се оправя."

„От години имам най-лудите проблеми със стомаха си“, обясни той.

36-годишният носител на награда "Грами" току-що издаде последния си студиен албум "For All The Dogs". Той включва изпълнителите Bad Bunny, J. Cole, SZA, Lil Yachty и Frank Ocean.

Неговият петгодишен син Адонис нарисува обложката на албума и беше включен в музикален видеоклип за нов сингъл, наречен "8AM in Charlotte". Той също рапира в песента "Daylight".
 

Паузата, която Дрейк прави, е наложила отмяната или отлагането на няколко предстоящи концерта в Съединените щати, според уебсайта му и Ticketmaster.

Но концертите в петък и събота, насрочени в Торонто, където феновете вече бяха забелязани да се редят на опашки, изглежда ще се провеждат.

Дрейк спомена, че ще изпълни и други неуточнени ангажименти.

„Имам някои други неща, които трябва да направя за други хора, защото им обещах“, заяви Дрейк.

"Ще заключа вратата на студиото за малко. Дори не знам какво означава малко. Може би около година, може би малко повече."

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини