Jung Kook обяви предстоящ албум 04 октомври, 2023

Jung Kook пусна няколко добри песни това лято и сега е готов да издаде своя дебютен солов албум! На 3 октомври членът на BTS разкри, че албумът му Golden ще излезе на 3 ноември.

Албумът с 11 песни ще включва неговите предишни издадени сингли "Seven" с участието на Latto и наскоро издадената колаборация на Jack Harlow, "3D". В прессъобщение за проекта беше обяснено, че заглавието на албума идва от "златните моменти на Jung Kook като солов изпълнител. Известен
като "Golden Maknae" на BTS, Jung Kook е готов да представи ново издание с неговия уникален тембър, който ще завладее слушателите по целия свят," пише Billboard.

Когато Jung Kook пусна "Seven" през юли, той говори за визията си за официалния си солов дебют. „Това е моят официален солов дебют, така че всичко е предизвикателство“, каза той в преведеното интервю за Variety по това време. „Разбира се, мисля много за осигуряването на качествена музика. Но преди всичко, тъй като това е първата ми стъпка напред в светлината на прожекторите като солов изпълнител, искам да покажа една по-зряла и пораснала версия на себе си."

Докато работи усилено върху соло кариерата си, Jung Kook все още очаква с нетърпение да се срещне с колегите си от BTS. „Хубаво е, че всички имаме време да израснем индивидуално чрез нашите солови проекти, които отразяват нашите собствени характеристики и вкус“, каза Jung Kook.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини