Граймс съди Илон Мъск заради попечителството над децата 04 октомври, 2023

Граймс съди Илон Мъск заради попечителството над децата, съобщи "PageSix". Както стана известно от съдебните документи, с които разполага изданието, "молбата за установяване на родителски отношения" е подадена на 29 септември в калифорнийски съд. С искането се цели съдът да определи законните родители на детето, ако те не са сключили брак. Все още не е постъпило искане за издръжка на детето от страна на Граймс.

 Илон Мъск и Граймс започнаха да се срещат през 2018 г. Те се разделяха и събираха отново няколко пъти, като общо романсът им продължи до 2021 г. А в едно интервю певицата разкри, че продължават да имат добри отношения и все още се обичат.

Двамата имат три общи деца: син на име X Æ A-Xii, когото Граймс ражда сама, дъщеря Aixa Dark Siderel, която е родена от сурогатна майка, и син Techno Mechanicus, чието раждане пазят в тайна: съществуването му стана известно през септември. Мъск има общо десет деца: в допълнение към децата си с Граймс, той има пет деца с Джъстин Мъск и две със Шивон Зилис.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини