Селена Гомес се появи на концерт на Coldplay 03 октомври, 2023

Феновете на шоуто на Coldplay в Пасадена, Калифорния получиха специална изненада. Селена Гомес се присъедини към любимата британска група на сцената и изпълни тяхната колаборация от 2021 г. „Let Somebody Go“ с известна помощ от талантливите H.E.R.

„Благодаря ви @Coldplay @hermusicofficial за тази невероятна вечер“, написа Селена в стори в Instagram, което я представя зад кулисите на шоуто. Тя сподели и кадри. Едно видео показва как фронтменът на Coldplay пее с фенове, а друго показва Gomez и H.E.R. на сцената с Мартин.

Напоследък Гомес има повече публични изяви. Само този уикенд тя беше забелязана да вечеря в същия ресторант с Хейли Бийбър. Миналия месец тя присъства на видео музикалните награди на MTV 2023 и сподели наградата за най-добър афробийт с REMA за „Calm Down“. Също през септември Гомес присъства на конференцията Thrive Global Music & Health Conference и даде интервю, в което обсъди възможността един ден да издаде мемоари. 

И разбира се, тя най-накрая пусна нова музика! „Single Soon“ беше благодарност към феновете, тъй като тя продължава да работи по новия си албум.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини