Снимка в Instagram накара феновете на Ариана Гранде да очакват нова музика 03 октомври, 2023

Феновете на Ариана Гранде са гладни за нова музика! След като суперзвездата се втурна към Обединеното кралство, за да заснеме дългоочакваните филмови адаптации на хитовия мюзикъл WICKED, тя пусна колаборация с The Weeknd и изпълнения на живо на песни от дебютния си албум Yours Truly, за да отпразнува 10-ата му годишнина. Въпреки това, последният път, когато тя пусна нов материал, беше 2020's Positions. 

Сега, когато снимките на WICKED Part 1 приключиха, феновете бяха обнадеждени, след като забелязаха, че Гранде се мотае с легендарен продуцент в снимка, която тя сподели в Instagram.

Към края на фотосерията Гранде сподели селфи на покрива си с шведския продуцент Макс Мартин, който е отговорен за някои от най-големите хитове на поп звездата като „Into You“, „Problem“, „Dangerous Woman“ и „Break“. След като акаунтът в Twitter Pop Base сподели повторно снимката, феновете се включиха в коментарите, за да споделят вълнението си какво може да означава това. 

В още лични новини Гранде официално подаде молба за развод от съпруга си от две години Далтън Гомес миналия месец. На 18 септември адвокатът на Ариана подаде молба за развод и посочи "непреодолими различия" като причина за раздялата им. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини