Кейти Пери се присъединява към актьорския състав на Peppa Pig 28 септември, 2023

Кейти Пери се присъединява към актьорския състав на Peppa Pig за важен повод! Популярното детско шоу се готви да отпразнува своята 20-та годишнина следващата година, а поп звездата ще се присъедини като гост дубльор, озвучавайки нов герой, наречен г-жа Леопард.

Според Deadline, озвучаването на Пери ще бъде включено в епизод от три части на Peppa Pig Wedding Party Special, чиято премиера ще бъде някъде през пролетта на 2024 г. Героят на Пери е шивач, който помага в подготовката за сватбата между г-н Бик и г-жа Крава. Специалното ще бъде излъчено по Nickelodeon и Paramount+.

„Невероятно сме развълнувани, че такъв талант се присъединява към забавните приключения на Peppa Pig. Като любящ родител и почитател на самата Пепа, Кейти Пери е идеална за озвучаването на образа на г-жа Леопард“, каза Оливие Дюмон, президент на Hasbro Entertainment, за Deadline. „Достигането на този крайъгълен камък на марката от две десетилетия е доказателство за световния успех на Peppa Pig и нейната способност да доставя забавление, което никой фен няма да иска да пропусне.“

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини