Анджелина Джоли разказва за семейния си живот след развода 28 септември, 2023

Анджелина Джоли разказва за семейния си живот след развода си с актьора Брад Пит. В ново интервю за Vogue актрисата разкри, че да бъдеш майка е "спасение" от поемането по "много по-тъмен" път в живота.

„Бях на 26, когато станах майка“, каза Джоли в интервюто. „Целият ми живот се промени. Да имам деца ме спаси и ме научи да бъда различна. Те са по-добри от мен, защото всеки иска неговите деца да бъдат по-добри.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Тя се разведе с Брад Пит през 2016 г. след 12 години заедно. Бившата двойка има шест деца: 22-годишният Мадокс, 19-годишният Пакс, 18-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Вивиен и Нокс. Джоли продължи:

„След като преминах през толкова тежки неща, имах нужда от терапевт. Звучи глупаво, но предположих, че панталоните и ботушите ми проектират по-твърдото ми аз. Чувствах се уязвима. Сега се чудя дали въобще знам какъв е стилът ми и разбирам ли всъщност коя съм. Предполагам, че съм в преход като човек. Чувствам се малко отпаднала тези дни. Не се чувствам като себе си от десетилетие."

Тя добави, че е започнала да работи в по-малко във филми преди седем години, приемайки само работа, която не изисква дълги снимки. 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини